کد خبر: 3
تاریخ خبر: 1396/5/4
به گزارش روابط عمومی پدیده تبار، دومین نشست زنان کارآفرین و صاحب کسبوکار غرب کشور با حضور دکترهدایت حاتمی معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع انسانی استانداری و شریفه حقشناس مشاور استاندار و مدیرکل دفتر امور زنان وخانواده استانداری کرمانشاه با سه کارگاه آموزشي با عناوين فرصتها، چالشهاي کسبوکار و توانمندسازي و نهادسازي برگزار شد که خانم دکتر زینب حبیبی تبار مدیر عامل شرکت پدیده تبار از اعضای انجمن زنان مدیر کارآفرین نیز حضور داشتند
در اين نشست، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع انسانی استانداری گفت: خوشبختانه امروز در کشور زنان کارآفرینی وجود دارند که در ایجاد کسبوکار از توانمندیهای بالایی برخوردارند. به یقین زنان کارآفرین دارای تجربههای زیاد و صاحب ایدههای ارزشمندی هستند و امیدوارم که از تجربیات آنها به نحو شایسته استفاده شود. دکترحاتمی ادامه داد: کارآفرینان کسانی هستند که هم فرصتها را خوب میشناسند و از آن درست استفاده میکنند و هم تهدیدها را میبینند. در واقع انسانهای جسور و پرتلاشی که دارای کفشهای آهنین هستند. حاتمی خاطرنشان کرد: کارآفرینان دارای نظر و اندیشه قوی هستند و به خوبی از ایدهها الهام میگیرند.
وی افزود: یکی از مقولههای جدی در معرفی و شکل توانمندیها در قالب موسسه، انجمن، بنیاد و شوراها است. بر این اساس در رسانهها باید جایی برای معرفی زنان کارآفرین وجود داشته باشد و به سایرین نیز معرفی شوند؛ چرا که معرفی افراد شاخص در پیشرفتها بسیار مهم است.
شریفه حق شناس مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه در حاشیه این نشست که در محل دانشکده ادبیات دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران مهمترین هدف برگزاری این همایش را تشکیل انجمن زنان کارآفریندر غرب کشور عنوان کرد.
حق شناس خاطرنشان کرد: در حال حاضر این انجمن برای اولین بار در غرب کشور در استان کرمانشاه در حال شکل گیری است که مراحل آخر ثبت را طی میکند.
وی افزود: قطعا با تشکیل این نهاد شبکه زنان کارآفرین غرب کشور تشکیل خواهد شد که در پیشبرد مباحث کارآفرینی زنان غرب کشور بسیار راهگشا خواهد بود.
منبع: روابط عمومی پدیده تبار
www.padidehtabar.com
www.padidehtabar.ir
www.semitheater.com
www.z-habibitabar.blogfa.com
z.tabar7006
z.habibitabar@gmail.com
امروزه محققین، پژوهشگران، دانشجویان و ... به دنبال به دست آوردن کسب اطلاعات تحلیلی و کاربردی به روز می باشند به طوری که این مسئله باعث گردیده روش ها و ابزارهای متفاوتی در جهان جهت تسریع و توسعه دستیابی به دانش در دنیای اطلاعاتی امروز شکل بگیرد و از جهتی تلاش جهت اشاعه و تسری آن ها به فعالیت های کاری و تخصصی به یکی از سیاست ها و استراتژی های بسیار مهم در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه تبدیل شده است.